Akcija
Vulkanski prah ZEUS Zeolit Aktivni Klinoptilolit 2x150g Tinkture, Olja in Vitamini

Vulkanski prah ZEUS Zeolit Aktivni Klinoptilolit 2x150g

35,00€39,90€

Šifra: ZEOZE0300
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
* SE POČUTITE UTRUJENO ?
* NIMATE TISTE PRAVE ENERGIJE ?
* ŽELODČNE TEŽAVE ?
* BOLEČE MIŠICE IN KOSTI ?
* SLABA TELESNA ODPORNOST ?
* IN MNOGO VEČ ...


Za vsa vprašanja in informacije smo dosegljivi vsak delavnik od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro, ter v soboto med 8. in 13. uro na tel. 031/ 519 290.

Zeus ZEOLIT® AKTIVNI KLINOPTILOLIT 300g (2 x 150g)  / zadostuje za cca 30 dni

Zeus Zeolit® Aktivni Klinoptilolit je naravni vulkanski mineral, ki po zaužitju na celični ravni pozitivno deluje na celotno telo. Iz telesa odstranjuje strupe, alergene in druge strupene snovi, učinkuje pa tako na splošno počutje, kakor tudi na zdravje. In to izredno hitro, saj so prvi rezultati občutni že takoj naslednji dan.
 
»Zeus Zeolit® Aktivni Klinoptilolit je s 95% čistostjo, izredno fino granulacijo (cca 5µm) in visoko ionsko izmenjavo ( višja od 180meq/100g ) najčištejši in najkakovostnejši vulkanski prah na Evropskem tržišču.«
 
Zeus ZEOLIT® SE PRIPOROČA PRI:
·    RAZSTRUPLJANJU ORGANIZMA,
·    KREPITVI IMUNSKEGA SISTEMA,
·    TEŽAVAH PREBAVNEGA TRAKTA,
·    SRČNIH OBOLENJIH,
·    POMANJKANJU ENERGIJE, KONCENTRACIJE,
·    NESPEČNOSTI,
·    PRI OSTEOPOROZI, ARTRITISU,
·    KEMOTERAPIJAH,
·    PRI UREZNINAH, CELJENJU RAN,
·    IN MNOGO VEČ ...
 
Zeus ZEOLIT® KLINOPTILOLIT – ZDRAV VULKANSKI PRAH

Obstaja 150 različnih vrst Zeolita od katerih je samo zeolit klinoptilolit primeren za človeško uporabo. Poznan je kot najmočnejši naravni RAZSTRUPLJEVALEC in STABILIZATOR imunskega sistema v naravi. Njegove posebne lastnosti mu omogočajo, da je popolnoma varen za uporabo, je brez stranskih učinkov in ni nevaren za predoziranje. Po zaužitju se namreč v celoti izloči iz telesa in za seboj ne pušča nobenih škodljivih delcev, kar je že skorajda pravilo pri podobnih izdelkih. Ob prehodu skozi telo Zeus Zeolit na sebe veže strupe, težke kovine, alergene, toksine in druge škodljive snovi, ter jih nato skupaj z njim izloči.
 
»V samo 6 urah izloči iz telesa strupe, težke kovine, alergene, toksine in druge škodljive snovi, nima stranskih učinkovih in ni se mogoče predozirati.«
 
KAKO DELUJE Zeus ZEOLIT® ?

Zeus Zeolit® Akitvni klinoptilolit ima obliko kletke oz. satovju podobne rešetkaste mreže, ki kot spužva vsrkava vase težke kovine, kot so svinec, živo srebro, kadmij in klor, kakor tudi ostanke zdravil, patogene bakterije, viruse in druge telesu škodljive snovi. Osnovno delovanje Zeolita je takšno, da se na njegovo strukturo vežejo škodljive snovi, dobre snovi pa skozi strukturo preidejo. Le-to doseže na podlagi njemu edinstvenega negativnega ionskega naboja.
Kot takšen je Zeus Zeolit tudi izredno učinkovit pri razstrupljanju telesa. Druga značilnost je lahkotnost izmenjave ionov. Klinoptilolit ima zaradi svojega negativnega naboja veliko sposobnost ionske izmenjave, kar pomeni, da ob tem ko iz telesa izločuje škodljive težke kovine, telesu tudi odda potrebne in zelo koristne ione, kot so magnezij, kalcij, kalij in natrij.

Ob prehodu skozi telo Zeus Zeolit nase veže ogromno število škodljivih snovi, med katerimi so tudi:
·    težke kovine (svinec, baker, kadmij, nikelj, krom, živo srebro, cink..),
·    radioaktivne snovi (zato se uporablja tudi kot podpora zdravljenju med in po kemoterapijah),
·    vse vrste toksinov,
·    herbicidi in pesticidi
·    alkoholne spojine
·    nikotin
·    in mnogo več
 
»V boju proti prostim radikalom, ki povzročajo neravnovesje v telesu in posledično bolezni, se je Zeus Zeolit®  zaradi svojih lastnosti izkazal kot najboljša rešitev, zato se uživanje teh aktivnih snovi priporoča vsakomur, tudi preventivno.«
 
Številna pričanja rednih uporabnikov poročajo o pozitivnih učinkih na rakave celice, mehur, ledvične kamne, kašelj, astmo in alergije. Dejstvo je, da boste z redno uporabo imeli več energije, bolj boste zdravi in glede na to, da se ne morete predozirati oz. glede na dejstvo da nima stranskih učinkov, je Zeus Zeolit izdelek s katerim lahko ogromno pridobite.

 
PREVERJENA KAKOVOST

Naš Zeus Zeolit je vrhunske kakovosti. Vse od surovine pa do končnega izdelka! S posebnim procesom, imenovanim mikroniziranje, je pod strogim nadzorom predelan v prah z izredno fino granulacijo in čistostjo, tako je izdelek s 95% čistostjo in granulacijo (cca 5µm) med najčistejšimi in tako tudi najučinkovitejšimi za izboljšanje Vašega zdravja.  
 
Zaradi polemik glede varnosti Zeolita za človeško uporabo, ki so nastale zaradi nizkocenovnih, tudi neizkušenih proizvajalcev Zeolita*, so redna testiranja zelo pomemben faktor pri proizvodnji in trženju izdelka. Tako Vam lahko zagotovimo, da je vsebnost težkih kovin v Zeus Zeolitu najnižja od vseh primerljivih izdelkov oz. je nižja kot v solati, ki jo običajno pojeste ob kosilu.
*v ZDA je dovoljena prodaja Zeolita, ki ima kar 20x višje vrednosti težkih kovin, kot jih ima naš Zeolit!


Vulkanski prah Zeus Zeolit® Aktivni Klinoptilolit je 100% naravni mineral brez umetnih dodatkov, nestrupen, nima kontraindikacij, nima stranskih učinkov, ne povzroča odvisnosti, v celoti se izloči iz telesa z urinom, blatom ali z znojem v 6-8 urah po zaužitju. Nima neželenih učinkov z ostalimi snovmi ali zdravili in ne povzroča alergičnih reakcij.
 
»Če želite večno živeti, potem je Zeus Zeolit® Akitvni Klinoptilolit izdelek, ki Vas bo zelo približal temu cilju.«
 
Uporaba:
Raztopite 2 do 3x dnevno 1/2 žličke (priložena je plastična žlička) v kozarcu sveže vode in popijte, najbolje zjutraj na tešče in zvečer pred spanjem. Čez dan obvezno  pijte vodo v zadostnih količinah.

150g našega Zeolita zadostuje za približno 15 - 20 dni uporabe. Priporočamo redno uporabo. Lahko uporabljate neomejeno in brez prekinitev, saj predoziranje ni možno. Tudi po daljši uporabi ne izgubi ućinkovitosti. Prehransko dopolnilo, ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni namenjeno za nosečnice, doječe matere in otroke. Hranite v suhem prostoru na temperaturi do 25°C.

INFORMACIJE O IZDELKU:
Izdelek: Zeolit Klinoptilolit, Vulkanski prah
Čistost: 95%
Granulacija: cca 5µm
Ionska izmenjava: min 180meq/100g
Količina: 2 x 150g = 300g / priložena plastična žlička
Rok trajanja: neomejeno
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro