Vit D3

24,95€

Šifra: LIVERKS002
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
***Vit D3 - vitamin sonca za vaše zdravje!***
 
* STE POGOSTO IZČRPANI?
* IMATE OSLABLJEN IMUNSKI SISTEM?
* SE SOOČATE Z BOLEČINAMI V KOSTEH IN SKLEPIH?
* SO MIŠIČNI KRČI ZA VAS NEKAJ VSAKDANJEGA?
* STE RAZDRAŽLJIVI IN BREZVOLJNI?
* BREZ RAZLOGA PRIDOBIVATE NA TEŽI?
 

 
V sodobnem času se v našem okolju soočamo s splošnim pomanjkanjem vitamina D pri ljudeh vseh starosti. Razlog za tako stanje tiči v dejstvu, da vse večji del svojega časa preživljamo v zaprtih prostorih, zaradi nevarnosti sončnih žarkov uporabljamo zaščitne kreme, jakost sonca pa je, razen poleti, veliko prešibka, da bi bilo telo iz njegovih UVB žarkov sposobno sintetizirati zadostno količino vitamina D.
 
Vse to pa ima lahko hude psiho-fizične posledice za naše zdravje, saj je prav vitamin D ključen za ohranjanje močnih in zdravih kosti ter imunskega sistema.
 
Vit D3 - ZA NEPOGREŠLJIVE UČINKE SONCA
 
Vzpostavlja hormonsko ravnovesje
Vzdržuje ustrezno koncentracijo kalcija in fosforja
Uravnava aktivnost celic imunskega sistema
Je nujen za ohranjanje zdravih kosti in zob
Pripomore k vzdrževanju normalne funkcije mišic
Pozitivno vpliva na zdravje kože
Izboljšuje razpoloženje
 
 
Vitamin D je v resnici hormon, nujno potreben za ohranjanje optimalnega zdravja in imunosti - vitamin D je namreč vključen v kar 4500 funkcij imunskega sistema, njegovo dolgotrajno pomanjkanje pa ima lahko zelo hude posledice. Da zaloge vitamina D v našem telesu niso dovoljšne, se na začetku kaže z nihanji v razpoloženju, brezvoljnostjo, utrujenosti in izčrpanosti, občutku šibkosti, pogostimi okužbami, kasneje pa lahko pride do razvoja luskavice, revmatoidnega artritisa, astme, multiple skleroze, osteoporoze in drugih degenerativnih in avtoimunih bolezni.
 
Najbolj ogroženi za pomanjkanje vitamina D, vodnika imunskega sistema, so ljudje, ki se spopadajo s prekomerno telesno težo in/ali imajo težave v delovanju jeter, ledvic ali črevesja. Na pomanjkanje pogosto vpliva tudi jemanje določenih vrst zdravil.
 
 
 
 
 
NAVODILA ZA UPORABO:
Priporočena dnevna količina sta 1-2 tableti dnevno ob obroku. Vzemite s kozarcem vode. 
 
Sestavine:
1 tableta vsebuje 0,01 mg vitamina D3
*Ostale sestavine. sredstvo proti sprijemanju - magnezijev stearat, sredstvo za povečanje prostornine - laktoza monohidrat, sredstvo proti sprijemanju - mikrokristalna celuloza.
 
 
Izdelek:Vit D3, prehransko dopolnilo
Država porekla: Srbija
Količina: 100 tablet
Izdelano za: MaxMedica
Rok uporabe: 1. 12. 2019
Dodatne informacije: Izdelek je prehransko dopolnilo in ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano. Priporočene dnevne količine ni pripročljivo prekoračiti. Izdelek ni namenjen diagnozi ali zdravljenju bolezni. Prehranskega dopolnila ne priporočamo osebam, alergičnim na sestavine dopolnila. Nosečnice in doječe matere naj se pred uporabo izdelka posvetujejo s farmacevtom. Shranjujte v originalni embalaži, zaščiteno pred svetlobo in vlago, pri temperaturi 15-25ºC in nedosegljivo otrokom.
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro