Toplotna krema 250ml

9,95€

Šifra: TOPPH0250
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
Toplotna krema z njenim grelnim učinkom oskrbuje kožo s prijetno toplino. Blagodejna toplina prodre globoko v kožo in namensko greje določene dele kože. Namenjena ohranitvi toplotne izolacije športnikov med fizično aktivnostjo, predvsem pa je uporabna v mrazu, tudi pri zelo nizkih temperaturah.

Toplotna krema:

- Aktivira toplotne receptorje v koži in poskrbi za blagodejno toploto, ki traja več ur
- Prodre globoko v kožo in greje
- Povečuje odpornost in vlažnost kože
- Ohranja toplotno izolacijo med fizično aktivnostjo
- Deluje protivnetno in blaži težave povezane z revmatičnimi obolenji, protinom in išiasom
- Primerna zlasti za osebe s šibko mikrocirkulacijo
 
Toplotna krema deluje na podlagi toplega cikla - pri uporabi kreme z grelnim učinkom namreč temperatura kože naraste, poviša se toplota krvi, ki tako poveča aktivnost celic. Sprožijo se procesi presnove, razstrupitve in razgradnja maščob. Toplotna krema je namenjena uporabi na točno določenih mestih, katera želimo ogreti, npr. koleno, komolec. V koži aktivira toplotne receptorje in poskrbi za blagodeno toploto, ki traja več ur.
 
Značilnost toplotne ali grelne kreme je vsebnost eteričnega olja zelenke, ki blaži težave, ki spremljajo revmatična obolenja, protin, išias, starostno okorelost ter bolečine v mišicah, še posebno pri športnikih. Uporablja se tudi za lajšanje težav pri kožnih bolezni. Krema je primerna zlasti za osebe s šibko mikrocirkulacijo, saj pospešuje delovanje krvnega obtoka.

Toplotna krema - Uporaba:
Nanesete oz. z rahlimi krožnimi gibi vtrete na željeno mesto, katero bi radi segreli in spodbudii krvni obtok.Občutili boste blagodejno toplino. Pazite, da ne pride v stik z očmi ali sluznico. Hranite izven dosega otrok.
 
Dodatne informacije o izdelku:
Izdelek: Wärme creme, grelna krema
Proizvajalec: Pullach Hof, Nemčija
Količina: 250ml
Rok trajanja: 12 mesecev po odprtju
 
Sestavine:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Dimethicone, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Carbomer, Sodium Hydroxide, Eucalyptus Globulus Oil, Benzyl Nicotinate, Gaultheria Procumbens, Urea, Methylisothiazolinone, Dipropylene Glycol, Decylene Glycol, Sodium Chloride, Limonene
 
*Slike in besedila so informativne narave, več si preberite v splošnih pogojih.
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro