Tigrovi protibolečinski obliži

2,95€

Šifra: CEAN0200
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
Tigrovi protibolečinski obliži s svojimi sestavinami delujejo na vaše telo protibolečinsko in tako blažijo bolečine v mišicah, lajšajo težave in bolečine v sklepih in hrbtenici ter pospešujejo prekrvitev. Tigrovi obliži se lahko uporabljajo pri težavah, ki so posledice revme, bolečin v kosteh, slabega krvnega obtoka, po mehaničnih poškodbah (kot so zvin, udarnina, izpah, itd.), prav tako pa še posebej pri športnih poškodbah in pri obremenjenih ter utrujenih mišicah.
 
Glavne značilnosti Tigrovih obližev:
- Delujejo protibolečinsko na mišice, sklepe in hrbtenico
- Skrbno izbrana kombinacija eteričnih olj in rastlinskih izvlečkov
- Kožo prijetno ohladi in osveži
- Pozitivno deluje na prekrvavitev
- Hitro in učinkovito delovanje
 
Tigrovi protibolečinski obliži so edinstven pripomoček za sprostitev obremenjenih in bolečih mišic, kolen, sklepov in hrbtenice. Skrbno izbrana kombinacija rastlinskih eteričnih olj in izvlečkov zdravilnih rastlin se vpije globoko v povrhnjico, kožo najprej ohladi, nato pa pozitivno deluje na prekrvavitev in s tem prispeva k prenehanju bolečin in sprostitvi.
 
Izredno priljubljeni Tigrovi protibolečinski obliži so izdelani na podlagi priznane Kitajske recepture, so hitra in efektivna rešitev za Vaše bolečine in težave.

Paket vsebuje 4 obliže.
 
Tigrovi protibolečinski obliži - Uporaba:
Obliž se nalepi na obolelo mesto in pusti delovati. Po največ 8-ih urah obliž odstranite. Obliž lahko nadomestite z novim, vendar z najmanj 24-urnim premorom. Obliž lahko po potrebi ustrezno obrežete na manjše kose in ga nato prilepite na obolelo mesto. Neuporabljene obliže hranite v zaprti vrečki, da se ne izsušijo. Obliža ne smete uporabljati na ranah, odrgninah in vnetih mestih, prav tako niso primerni za otroke in nosečnice.
 
Dodatne informacije o izdelku:
Izdelek: Tiger Pflaster, zeliščni protibolečinski obliž
Embalaža: 1 paket vsebuje 4 obliže, cena velja za 1 paket
Rok trajanja: ne embalaži
 
*Slike in besedila so informativne narave, več si preberite v splošnih pogojih.

 
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro