Tigrova mast ORIGINAL 3g

2,50€
Naročite 2 ali več in plačajte 2,00€ po kom
Naročite 5 ali več in plačajte 1,50€ po kom

Šifra: TIGAZ0003
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
Tigrova mast ali kitajski balzam je aromatičen balzam izdelan po revolucionarnem receptu iz Daljnega vzhoda in je ena izmed najbolj zdravilnih sestavin iz Kitajske, ki olajša različne zdravstvene težave, kot so glavobol, bolečina v mišicah in bolečino, ki jo povzročijo revma, artritis ter išias.

Glavne značilnosti Tigrove masti:

- Odpravlja glavobol
- Učinkovita pri prehladih in vnetjih sinusov
- Pravo olajšanje po pikih insektov
- Blaži bolečine v mišicah in sklepih
- Pomaga pri revmi, artritisu in išiasu
- Spodbudi cirkulacijo
 
Sestavine originalne tigrove masti so dolgo let ostajale skrbno čuvana skrivnost kitajskih zeliščarjev, ki so z njegovo pomočjo zdravili tako običajne ljudi kot tudi kitajske cesarje. Tigrova mast je sestavljena iz skrbno izbranih in samo najboljših in najučinkovitejših zdravilnih zelišč. Ne glede na ime tigrova mast ne vsebuje tigrove masti ali kakršnekoli druge sestavine živalskega izvora.

Tigrova mast je izredno poznana in hvaljena tudi pri nas, uporablja pa se v tako majhnih količinah, da je tudi naša 3 gramska embalaža popolnoma dovolj za hitro preventivo in lajšanje različnih težav.

Tigrova mast - Uporaba:

Na predelu, kjer se pojavi bolečina, intenzivno vmasirajte. Po pikih insektov enostavno namažite. Če Vas muči glavobol si kanček tigrove masti vmasirajte v sence ali zatilje. V primeru zamašenega nosu nanesite malo tigrove masti pod nosnicami in težava bo odpravljena v le nekaj sekundah. Pri oteženem dihanju in težkem občutku v pljučih, pa tigrovo mast vmasirate na prsi.

Po uporabi si temeljito operite roke. Ne nanašajte na odprte rane. Pazite, da ne pride v stik z očmi ali sluznico. Hranite izven dosega otrok.
 
Dodatne informacije o izdelku:
Izdelek: Tiger Balm, tigrova mast
Količina: 3g
Rok trajanja: na embalaži
 
*Slike in besedila so informativne narave, več si preberite v splošnih pogojih.
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro