SpringBoost

Raziskave so pokazale, da zaradi težav s hrbtenico trpi vsak drugi človek. Zaradi pogostega in predolgega sedenja se degenerira predvsem spodnji del hrbtenice. Mišičje, ki se ne trenira se, se avtomatsko krči. Obremenitve, ki nastajajo na področju velikih sklepov (kolki, kolena), se z boljšo razporeditvijo pritiska in izboljšano držo, kot posledica izgradnje mišic zmanjšajo.

Obutev SpringBoost je uvedla v obutvi nov koncept in tehnologijo, ki izboljša zmogljivost mišic, izboljša tudi telesno držo, lajša bolečine v sklepih, ter nasploh izboljša počutje.
 
“Menim, da smo strokovnjaki za zdravljenje stopal svojim bolnikom dolžni svetovati pri pravilni izbiri obutve in jim že v ordinaciji predlagati nove rešitve. Čevlji SpringBoost so inovativne rešitve. Prepričan sem, da bo tako dovršena tehnologija prepričala tudi vas in da jo boste s pridom uporabljali tako vi kot vaši pacienti.”
Gilles Brand (Podolog)
 
Podologi se že od nekdaj ukvarjajo s problematiko obutve. Obutev namreč velikokrat povzroča težave in ljudi prisili, da si poiščejo nasvet pri strokovnjaku. Zgodi se, da je v obuvalo nemogoče vstaviti po meri narejene ortopedske vložke oz. da ne more zagotavljati trajne učinkovitosti medicinskega zdravljenja stopal.
 
To možnost s pomočjo koncepta dorzalne fleksije nudi obutev SpringBoost, ki je kot novinovativen pripomoček v veliko zadovoljstvo tako strokovnjakom kot tudi pacientom.
 
 
Komu je obutev SpringBoost namenjena?

Obutev SpringBoost je namenjena vsem, tako starejšim kot mlajšim. Namenjena je športnikom, rekreativcem in osebam, ki se želijo sprehajati brez bolečin v hrbtu, kolenih ali kolkih.

Športnikom omogoča povečanje in eksplozivnost moči, s čemer pridobijo na hitrosti in skoku. Z nošenjem SpringBoost obutve bodo bolj učinkovito porabili energijo med športnimi aktivnostmi. Glede na vrsto športa in disciplino lahko popolnoma individualno oblikujete uporabo SpringBoost obutve in optimirate vaše dosežke. Uporaba SpringBoost obutve občutno izboljša držo in ojača mišice v predelih sklepov, zato jih razbremeni. Na tak način se izognemo bolečin v ramenih, hrbtu, križu, kolenih in gležnjih. Počutili se boste bolj zdravo, učinek pa boste dosegli že s samim sprehajanjem, pri čisto navadni hoji v službo ali pri nakupovanju.
 
 
 
Dorsiflex tehnologija

Dorsiflex tehnologija postavi peto nižje kot sprednji del stopala, kar izboljša telesno držo in ojača mišice. Pripomore k večji gibljivosti in izboljša izrabo energije. Vse prednosti nove tehnologije obutve boste izkusili že pri sprehajanju in vsakodnevni hoji v službo ali po nakupih. Z nošenjem SpringBoost obutve se boste počutili bolje. Izginile bodo bolečine v hrbtu, ramenih, križu kolkih, kolenih in gležnju. Če pa teh bolečin nimate, jih z nošenjem SpringBoost obutve ne boste nikoli dobili. Z nošenjem SpringBoost čevljev s spremenljivimi vložki bo dosežen trening celega telesa. Na novo se izravna celotno okostje. Z gibanjem pa se dodatno okrepi delovanje na mišičevje.

Te prednosti lahko izkoristijo tako rekreacijski kot tudi profesionalni športniki. Uporaba SpringBoost obutve je priporočljiva za vse, ki dajo nekaj na svoje zdravje in dobro počutje. Glede na vrsto športa in disciplino lahko popolnoma individualno oblikujete uporabo SpringBoost čevljev in optimirate vaše dosežke.
 
 
 
 
 
 
OGLEJTE SI NAŠO PONUDBO IZDELKOV SPRINGBOOST: