Akcija
SpringBoost Spirit (Bela/Zlata) Obutev SpringBoost

SpringBoost Spirit (Bela/Zlata)

69,00€138,00€

Šifra: SCSB03115
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -

Možnosti

*
SpringBoost Spirit  za ženske v kombinaciji bele in zlate barve so modnega izgleda, v katerih boste vedno v centru pozornosti! Ne samo, da so priljubljeni zaradi estetskega videza, SpringBoost Spirit je posebna obutev tudi zaradi Dorsiflex tehnologije. Obutev  katera vam ob vsakodnevni hoji, ob vsakodnevnih opravilih ali na treningu oblikuje noge in zadnjico.

SpringBoost SPIRIT - Bodite v centru pozornosti!

SpringBoost Spirit so zelo lepega videza, z veliko lepimi majhnimi detajli in veliko mero estetike.  Zgornji del je iz sintetičnega usnja visokega sijaja, z zračno mrežo za boljšo zračnost čevlja, odstranjljivo podlogo za nogavice in trpežnimi vezalkami s sistemom za hitro in učinkovito zavezovanje. Vmesna plast EVA izboljša udobje in blaži udarce, za večjo kontrolo in stabilnost pa je dodano TPU vpetje. Zaradi sistema "pivot point" boste hitreje in lažje menjali smer gibanja, pri tem pa vam bodo pomagali tudi gladko poševno oblikovani robovi podplata za bočno gibanje. Njihov izredno lep, trpežen podplat ne pušča sledi, zato priporočamo nošenje SpringBoost Spirit pri vseh dvoranskih športih : odbojka, košarka, rokomet, aerobika, fitnes, ples ...

Obutev je glede na model dobavljiva z 1 ali 2 paroma zamenljivih vložkov, pri katerih je stopnja dorzalne fleksije nastavljiva.

Nižje stopnje dorzalne fleksije (0° – 1°) služijo temu,da se uporabnik postopoma navadi na novo držo noge. SpringBoost je edina obutev, pri kateri je peta v nižjem položaju od sprednjega dela noge. Zato se priporoča faza navajanja.

Višja stopnja dorzalne fleksije (2°) izboljša učinke treninga, okrepi izgradnjo mišičnih vlaken, poveča energijo in učinkovito porabo energije.

SpringBoost Spirit:
- zračna mreža v zgornjem delu z zelo sijajočim sintetičnim usnjem
- sistem za hitro in učinkovito zavezovanje
- TPU vpetje za večjo kontrolo in stabilnost
- lahka EVA vmesna plast, ki izboljša udobje in blaži udarce
- odstranljiva podloga za nogavice
- sistem "pivot point" za hitrejše menjavanje smeri gibanja
- gladki poševno oblikovani robovi podplata za bočno gibanje

 
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro