Akcija
SpringBoost City (Bela) Obutev SpringBoost

SpringBoost City (Bela)

64,00€128,00€

Šifra: OBUSP0010
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -

Možnosti

*
SpringBoost City za moške v beli barvi so čevlji kvalitetne izdelave, bolj primerni za ljudi srednjih let. Z nošenjem čevljev SpringBoost City  ob vsakodnevnih opravilih,v službo ali v prostem času se boste počutili bolje. Izginile bodo bolečine v hrbtu, ramenih, križu, kolkih, kolenih in gležnju.

SpringBoost CITY – Odlična obutev za prosti čas!

Čevlji SpringBoost City so izdelani  iz mehkega, kakovostnega  polnozrnatega usnja, lahkega za vzdrževanje. Popolno prezračevanje noge omogoča zračna mreža nameščena v čevlju, lahka EVA vmesna plast pa  izboljša udobje in blaži udarce.V notranjosti čevlja je nameščena protimikrobna obloga in TPU stabilizator sredine podplata. Na zadnjem delu čevlja je nameščena kresnička, tako  ste med hojo v prometu   »bolj vidni«. Na podlagi njihove kompaktnosti in trpežnosti ga priporočamo tudi za rekreativno hojo. Zaradi posebno oblikovanega podplata, v katerega se kamenčki ne morajo zatikati in zaradi posebne sestave  gume podplata  jih lahko nosite na različnih podlagah in v vseh vremenskih razmerah.

Obutev je glede na model dobavljiva z 1 ali 2 paroma zamenljivih vložkov, pri katerih je stopnja dorzalne fleksije nastavljiva. Nižje stopnje dorzalne fleksije (0° – 1°) služijo temu,da se uporabnik postopoma navadi na novo držo noge. SpringBoost je edina obutev, pri kateri je peta v nižjem položaju od sprednjega dela noge. Zato se priporoča faza navajanja.
Višja stopnja dorzalne fleksije (2°) izboljša učinke treninga, okrepi izgradnjo mišičnih vlaken, poveča energijo in učinkovito porabo energije.

SpringBoost City:
- mehko polno zrnato usnje z zračno mrežo za popolno prezračevanje noge
- protimikrobna obloga
- TPU stabilizator sredine podplata
- lahka EVA vmesna plast, ki izboljša udobje in blži udarce
- odstranljiva podloga za nogavice
- posebni gumijasti podplati za vse vremenske razmere

 
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro