Soria Natural

 
Podjetje SoriaNatural je bilo ustanovljeno pred tridesetimi leti z namenom, da se posveti lastni pridelavi in proizvodnji izdelkov iz zdravilnih rastlin.

Najsodobnejša tehnologija, tehnike ekstrakcij in stalne analize v laboratorijih SoriaNatural, omogočajo, da tržišču lahko podjetje Soria Natural tržišču ponudi bistveno bolj učinkovito fitoterapijo, kot je trenutno na voljo v trgovinah in lekarnah. Postopki izdelave ohranijo aktivne zdravilne učinkovine ter vso encimsko in fitohormonsko vsebino rastline.

Kapljice Soria Natural so zaradi takšne posebne priprave od 6 do 25 x bolj učinkovite kot primerljivi izdelki. Prav tako je absorpcija takšnih kapljic 90 odstotna, kar pomeni da lahko telo izkoristi skoraj vse dobre lastnosti učinkovin v rastlinah.
 
LASTNA PRIDELAVA

V podjetju SoriaNatural zdravilne rastline, hrano in skoraj ves osnovni material, ki ga uporabljajo za izdelke, pridelujejo na lastnih poljih, in sicer na več kot 300 hektarih zemljišč. Izdelki so narejeni iz čistega pridelka, pri čemer so natančno upoštevana pravila (E.E.C.) N834/2007 Sveta Evropske skupnosti o biološki pridelavi živil.

Polja so ob izviru reke Duero na Severu Španije v deviško čistem okolju na 1.200 metov nadmorske višine, kjer daleč okoli ni nobene industrije. Ugodno podnebje, zemlja in izvirna voda pomagajo, da aktivne sestavine zdravilnih rastlin ostanejo homogene.

LASTNA PROIZVODNJA

Z dolgoletnimi izkušnjami na področju biološke pridelave rastlin, z modernim laboratorijem in več kot 500 zaposlenimi je SoriaNatural eno izmed vodilnih podjetij na področju naravne medicine v Evropi. V tridesetih letih od ustanovitve si je pridobilo popolno zaupanje uporabnikov v visoko kakovost izdelkov. Sodobni postopki izdelave, kot sta “superkritična tekočina” in liofilizacija, omogočajo učinkovitejšo fitoterapijo, kot je bila na tržišču na voljo doslej.

LASTNI RAZISKOVALNI CENTER

Tovarna, ki meri 15.000 m2, ima najsodobnejši raziskovalni, razvojni in inovacijski center ter laboratorij za nadzor kakovosti, opremljen z visokoučinkovito sodobno tehnologijo, ki sodi med najrazvitejše v Evropi.
 
KAKO SORIA NATURAL PRIDOBIVA IZVLEČKE?

Rastline vzgajajo po načelih ekološke pridelave na poljih blizu mesta Soria na osrednjem severu Španije. Celotna proizvodnja sledi strogim merilom kakovosti in dobre proizvodne prakse.

Za pridobivanje izvlečkov iz rastlin, ki blagodejno vplivajo na naš organizem, uporablja podjetje več načinov obdelave. Razlikujejo se glede na vrsto in del rastline, uporabnost (cvetovi, listi ali korenine) in koncentracijo.

Vrhunsko kakovost suhih izvlečkov in njihovih aktivnih učinkovin ohranjajo z dodajanjem rastlinskega glicerina ali včasih etanola, ki delujeta izključno kot konzervansa.
 
OGLEJTE SI NAŠO PONUDBO IZDELKOV SORIA NATURAL: