ProstaAktiv Forte Plus + DARILO: Knjižica "Ta prostata"

34,95€
Naročite 2 ali več in plačajte 24,98€ po kom
Šifra: PROCV0060
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
MOČ NARAVE ZA VAŠE DOBRO POČUTJE!
EDINSTVENO PREHRANSKO DOPOLNILO ZA ZDRAVJE PROSTATE, OHRANITEV VITALNOSTI IN ŽIVLJENJSKE ENERGIJE!
 
 
 
 
ProstaAktiv Forte Plus je edinstveno in edino prehransko dopolnilo na slovenskem trgu, ki vsebuje vse vitamine, minerale in druga hranila za ohranjanje zdravja prostate pri moških, ne glede na starost. 100% naravne surovine, brez aditivov in brez kakršnihkoli sintetičnih snovi, ohranjajo zdravje prostate in so naravna pomoč za ohranitev vitalnosti in življenjske energije.
 
KAKO DELUJE?
-          Ohranja zdravje prostate.
-          Zmanjšuje občutek utrujenosti in izčrpanosti.
-          Nudi oporo imunskemu sistemu.
-          Prispeva k sproščanju energije pri presnovi.
-          Prispeva k normalnemu delovanju prebavnih encimov.
-          Prispeva k povečanju energije.
-          Varuje zdravje srca in ožilja ter živčnega sistema.
 
MOČ NARAVE ZA VAŠE DOBRO POČUTJE!
 
Aktivne učinkovine izdelka ProstaAktiv Plus so pridobljene iz skrbno izbranih in izključno naravnih sestavin. Izdelek vsebuje vse, kar potrebuje vsak moški za ohranitev vitalnosti in življenjske energije ter zdravo prostato.
 
Pomembni vitamini, minerali in dodatki za zdravo prostato so cink, selen, vitamin E, likopen ter vitamini B6, B12 in folna kislina. Zelo pomembni so tudi palmetto ali grmičasta palma, ginseng in ginko, ki nudijo nepogrešljivo oporo prostati.
Moč grmičaste palme (palmetto) je poznana že tisočletja, v zadnjem času pa prihaja v ospredje njena sposobnost, da okrepi zdravje prostate ter ojača moško potenco, kar pomeni večji in močnejši libido, boljšo vzdržljivost ter nasploh več energije. Ginseng je poznan tudi afrodiziak, ki poskrbi za dvig energije in življenjske moči ter pomaga ohranjati vitalnost, medtem ko ginko ugodno vpliva na delovanje možganov, saj jih stimulira in okrepi možganske funkcije.
 
Vse troje se nahaja med glavnimi sestavinami prehranskega dopolnila ProstaAkitv Forte Plus, pomaga zagotoviti normalno stanje prostate, se hitro absorbira, pozitivne učinke pa boste opazili že takoj ob zaužitju.
 
ALI POTREBUJETE TUDI VI PROSTAAKTIV FORTE PLUS? 
Vprašajte snaslednje stvari:
 
-          Ali imam šibek ali počasen, prekinjajoč se curek urina?
-          Ali težko pričnem urinirati? 
-          Ali grem prepogosto na malo potrebo?
-          Občutim nujno in nenadno potrebo po uriniranju?
-          Uriniram večkrat na noč?
-          Imam občutek neizpraznjenosti in tiščanje na vodo vsakih nekaj minut?
 
Potem je ProstaAktiv pravilna prva pomoč. POZOR! V kolikor težave v doglednem času ne izginejo, svetujemo obisk zdravnika.
 
 
ZAKAJ JE PROSTAAKTIV FORTE PLUS ŠE POSEBEJ POMEMBEN STAREJŠI, KOT SMO?
 
Ali ste vedeli, da s staranjem prihaja do slabše absorpcije vitaminov in mineralov iz hrane, zaradi česar je jemanje prehranskih dopolnil zelo priporočljivo? Ker si vsak od nas želi živeti čim bolj kvalitetno in življenje (ne glede na starost in telesno pripravljenost) zajemati z veliko žlico, je potrebno pravočasno ukrepati! V ta namen priporočamo preventivno uživanje lahko prebavljivih kapsul ProstaAktiv Forte Plus za moške v vseh starostnih obdobjih.
 
ZAKAJ ZDRAVA PREHRANA NI DOVOLJ?
 
S starostjo pride do številnih sprememb – povečata se utrujenost in izčrpanost telesa, obenem pa se zmanjša raven energije in mišična moč. Večina teh sprememb je posledica slabše absorpcije vitaminov in mineralov iz hrane. Danes ne prejmemo zadostne količine vitaminov in mineralov predvsem zaradi načina obdelave sadja in zelenjave. Zaradi agresivne industrijske obdelave sta današnje sadje in zelenjava oropana pomembnih hranil, ki jih človeško telo potrebuje. Posledice se kažejo v vse večji utrujenosti, šibkem imunskem sistemu in slabi volji.
 
KOMU PRIPOROČAMO UPORABO?
Dnevni vnos prehranskega dopolnila ProstaAktiv Forte Plus priporočamo:
 
-          Vsem, ki imajo težave z uriniranjem.
-          Starejšim, ki doživljajo kostne spremembe (osteoporoza).
-          Vsem, ki se aktivno ukvarjajo s kakršnokoli telesno dejavnostjo.
-          Vsem z oslabljenim imunskim sistemom in pogosto bolnim.
-          Posameznikom, ki dnevno doživljajo stres.
-          Vsem moškim brez energije.
 

 
UPORABA: Za boljše počutje, več energije, ter zdravo prostato priporočamo, da kapsule uživate redno, in sicer – eno (1-2) kapsuli zjutraj in eno (1-2) kapsuli zvečer, odvisno od telesne teže posameznika.  Priporočen dnevni odmerek: dve do štiri (2-4) kapsule, ki jih zaužijete z vodo.
 
OPOZORILO: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. ProstaAktiv Forte Plus ni nadomestilo za zdrav življenjski stil in uravnoteženo ter raznoliko prehrano. Dotično prehransko dopolnilo prav tako ni zdravilo in ne služi za postavljanje diagnoz, zdravljenje, terapij ali preprečitve katerekoli bolezni. Ni namenjeno za mlajše od 18 let. Prodajalec ne prevzema odgovornosti za škodljive posledice, ki nastanejo zaradi neupoštevanja navodil in neprimerne uporabe.
 
SHRANJEVANJE: Izdelek hranite na hladnem in suhem mestu, ne izpostavljajte ga sončni svetlobi in hranite izven dosega otrok. Če uživate katerakoli zdravila, bolehate za katero od bolezni, imate alergijo ali ste občutljivi na katero od sestavin, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.
 
INFORMACIJE O IZDELKU:
Izdelek: ProstaAktiv Forte Plus
Izdelano za: Cvet narave®
Poreklo: Slovaška
Količina: 60 tabletk
Neto teža: 35g
Rok trajanja: odtisnjen na embalaži
 
 
 
Na voljo tudi v paketih:
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro