ProNerv

19,95€

Šifra: LIVERKS002
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
***POMIRITEV IZ NARAVE***
 
* STE VEČKRAT NAPETI?
* VAS VSAKODNEVNI STRES SPRAVLJA OB ŽIVCE?
* SE SOOČATE Z OBČUTKI ANKSIOZNOSTI?
* TEŽKO SPITE?
* IMATE TEŽAVE S SPOMINOM IN KONCENTRACIJO?
 

 
Sodobni način življenja slehernemu izmed nas postavlja nemogoče zahteve, ki jih moramo izpolniti. Ves čas moramo biti v pripravljenosti, zasledovati takšne in drugačne roke, ne moremo si privoščit oddiha, mnogokrat si ne moremo niti v miru privoščiti obroka ... Tak vsakdanjih pa uničuje naše psihično in fizično zdravje in nam onemogoča živeti življenje, ki si ga zaslužimo. Kar pomislite, kolikokrat se v tistih redkih prostih dnevih počutite dovolj spočiti za izvajanje aktivnosti, ki vas veselijo? Veliko je takih, ki med prostimi dnevi nadomestijo hud manjko spanca, kar pa ne pripomore bistveno k izboljšanju kvalitete življenja. Služi zgolj temu, da lažje preživimo teden.
 
A SPREMEMBE SO MOGOČE! Narava pozna rešitev za vse in na srečo nas je obdarila tudi s tremi dragocenimi rastlinami, ki so nepremagljive v boju s sodobnimi simptomi stresa: baldrijan, glog in melisa.
 
Njihove najpomembnejše učinkovine smo zbrali v en neprecenljiv izdelek, ki vam bo omogočil, da boste brezskrbno krmarili skozi vsakodnevne obveznosti in končno zaživeli življenje, po kakršnem hrepenite.
 
 
ProNerv - NAJ VAM OB STRANI STOJI NARAVA
 
* Blaži simptome stresa
* Pomaga pri premagovanju nespečnosti
* Sprošča in umirja 
* Nudi pomoč pri živčnih motnjah
* Izboljšuje splošno telesno in duševno počutje
* Pozitivno vpliva na sposobnost koncentracije
* Preprečuje nastanek težav s spominom
* Veča moč imunskega sistema
* Uravnava krvni tlak in blagodejno vpliva na motnje v srčnem ritmu
* Ščiti zdravje srca in ožilja
* Lajša in preprečuje migrene in ostale simptome izgorelosti
 
 
 
Baldrijan ali zdravilna špajka blagodejno vpliva na počutje, pomirja čustveni, miselni in telesni nemir, blaži napetost, preganja razdraženost, veča zbranost, izboljšuje počitek in spanec. Ugodno vpliva tudi na različne krče, lajša glavobole in umirja srce.
 
Glog je bogat vir antioksidantov, pomirja centralni živčni sistem, je učinkovit pri premagovanju nespečnosti in zniževanju visokega krvnega pritiska. V splošnem krepi delovanje srca in ožilja, ohranja njuno zdravje, zvišuje imunost in znižuje povišane vrednosti krvnega holesterola.
 
Melisa deluje proti stresu, občutkom tesnobe in nemirnosti, blaži depresivna stanja in nespečnost, učinkuje pa tudi proti vseh ostalih simptomih, ki jih povzroča živčna preobremenjenost. Deluje tudi protibakterijsko, lajša prebavo, preprečuje napenjanje ter pomaga pri raznih težavah s črevesjem in želodcem.
 
NAJUČINKOVITEJŠA POMOČ NARAVE.
ProNerv s kombinacijo teh rastlin nudi takojšnjo pomiritev in olajša življenje s stresom, nemirom in tesnobo. Če želite končno sproščeno zadihati, je ProNerv za vas edina prava izbira.
 
 
 
 
 
NAVODILA ZA UPORABO:
Priporočena dnevna količina v stresnih situacijah sta 1-2 kapsuli dnevno. Za izboljšanje spanca se priporoča jemanje dveh kapsul 30-60 min pred spanjem. 
 
Sestavine:
1 kapsula vsebuje 50 mg izvlečka melise, 40 mg izvlečka korenine baldrijana in 40 mg izvlečka plodov gloga.
*Ostale sestavine: sredstvo za povečanje prostornine - laktoza monohidrat, ovoj kapsule - želatina.
 
 
Izdelek:ProNerv, prehransko dopolnilo
Država porekla: Srbija
Količina: 30 kapsul
Izdelano za: MaxMedica
Rok uporabe: 1. 12. 2019
Dodatne informacije: Priporočene dnevne ni priporočljivo prekoračiti. Pred jemanjem se posvetujte s svojim zdravnikom. Prehransko dopolnilo se ne priporoča osebam alergičnim na sestavine dopolnila ter hkratni uporabi s sintetičnimi sedativi in alkoholom. Dopolnilo naj se ne uživa 2-3 ure pred upravljanjem z vozilom ali delovnimi sredstvi. Maksimalna dolžina uživanja 4-6 tednov. V primeru pojava težav z dihanjem, bolečinami v predelu prsi ali otekanjem nog se posvetujte s svojim zdravnikom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano. Dopolnilo ni primerno za otroke, nosečnice in doječe matere. Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi od 15 do 25°C, zaščiteno pred vlago in nedosegljivo otrokom.
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro