Polžji gel PREMIUM 100ml

15,95€
Naročite 2 ali več in plačajte 9,95€ po kom

Šifra: POLNA0100
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
 
 
 
 
Polžji gel
NA POPOLNOMA NARAVEN NAČIN POSKRBITE ZA SVOJO KOŽO: Polžji gel vsebuje kar 20 % polžje sline (iz vrste Helix Aspersa Muller), ki vsebuje vse sestavine, potrebne za obnovitev kože. Polžja slina je namreč naravni vir kolagena, hialuronske kisline, elastana, alantoina, antioksidantov, proteinov in vitaminov.
 
ZA VEDNO POMAHAJTE KOŽNIM NEPRAVILNOSTIM V SLOVO: Polžji gel obnavlja poškodovano tkivo, varuje kožo pred staranjem in UV-žarki ter gladi gube. Je idealna rešitev za aknasto in mozoljasto kožo in preprečuje nastanek strij. Gel je primeren za vse tipe kože.
 
S ČAROBNIM DOTIKOM ZAŠČITITE IN POMLADITE SVOJO KOŽO: Polžji gel  vsebuje tudi dve zelo pomembni sestavini: alantoin in kolagen. Alantoin ima vlažilni učinek ter pomaga pri luščenju vrhnje plasti odmrlih celic kože. Tako kožo mehča, pospešuje delitev celic in spodbuja obnavljanje kože. Tvori tudi kompleksne spojine, ki zmanjšujejo draženje in ščitijo kožo. Za kolagen je značilna izjemna natezna trdnost. Skupaj s keratinom pa vpliva na čvrstost in elastičnost kože.
 
SPOZNAJTE SKRIVNOST SIJOČE IN ZDRAVE KOŽE: Posebnost polžev je, da se znajo sami pozdraviti, če so poškodovani, to pa zato, ker njihova slina vsebuje obnovitveni material. Svojo poškodovano hišico so zmožni popolnoma popraviti v le dveh urah. V lastno obrambo imajo tudi zelo visoko vsebnost naravne UV-zaščite. Oboje pa je preneseno v našo revolucionarno kremo.
 
 
"Revolucionarni polžji gel kožo mehča, pospešuje delitev celic in spodbuja obnavljanje kože." 
 
 
Razkrivamo vam skrivnost, kako samo v nekaj dneh do brezhibne in pomlajene kože. S Polžjim gelom Premium, ki je najboljše regenerativno mazilo na našem tržišču, privoščite svoji koži PREMIUM tretma, ki si ga zasluži. S svojo posebno naravno formulo spodbuja naravno regeneracijo in pomlajevanje kože. Idealen je tudi za poletje, saj kožo intenzivno navlaži in zaščiti. 
 
Poskrbite, da bo vaša koža izgledala mladostno, negovano, napeto in elastično. Vse to lahko dosežete s Polžjim gelom Premium, ki je edinstvena rešitev za večno mlado in zdravo kožo, uporabljajo pa ga lahko tako moški kot ženske, ne glede na starost. 
 
Polžji gel Premium ščiti kožo pred oksidacijo prostih radikalov, kar pomeni, da upočasnjuje proces staranja. Vašo kožo ščiti pred zunanjimi vplivi, ima izjemen vlažilni učinek ter deluje tudi kot naravno piling sredstvo za kožo, saj odstranjuje odmrle celice, obnavlja poškodovano tkivo ter uspešno učinkuje tudi proti mozoljem in aknam.
 
Številni uporabniki in uporabnice so navdušeni nad njegovim neverjetnim delovanjem: Z redno uporabo mazila se bodo rane lepše zacelile, stare poškodbe bodo manj vidne, koža pa bo vidno bolj enakomernega tona.
 
 
Količina: 100ml
Rok trajanja: 12 mesecev po odprtju
V posebni temni stekleni embalaži. Premium kakovost z visoko vrednostjo polžje sline, kolagena in alantoina.
 
SESTAVINE:
Aqua, Isopropyl Alcohol, Snail Secretion Filtrate, Propylene Glycol, Dimethicone, Glycerin, Glycosaminoglycans, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Pyridoxine HCL, Carbomer Sodium Hydroxide, Phenylpropanol, Methylisothiazolinone, Parfum
 
 
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro