Naturhof ORIGINAL Hudičev krempelj 500ml EXTRA STRONG

19,95€
Naročite 2 ali več in plačajte 14,95€ po kom

Šifra: HUDNA0500
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
 
 
 
* BOLEČINE V HRBTENICI, MIŠICAH IN SKLEPIH ?
* STE ŠPORTNO IN/ALI FIZIČNO AKTIVNI ?
* REVMATIČNA OBOLENJA, ARTRITIS ?
* OTEKLE MIŠICE IN SKLEPI ?
* VNETJA SKLEPOV ?
 
Hudičev krempelj (imenovan tudi Repuš ali Vražji krempelj) je izredno učinkovito sredstvo za preprečevanje in lajšanje revmatične simptomatike ter bolečin v mišicah, veznem tkivu in sklepih.
 
Za vsa vprašanja in informacije smo dosegljivi vsak delavnik od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro, ter v soboto med 8. in 13. uro na tel. 031/ 519 290.

Gel s hudičevim krempljem se priporoča za vsesplošno lajšanje bolečin v sklepih, pomoč pri mišičnih obolenjih in okorelosti, blaži bolečine v hrbtnem delu, pri revmatizmu, izredno učinkovit pa je tudi pri oteklih in vnetih sklepih ter za blažitev vnetih stanj (deluje protivnetno).
 
HUDIČEV KREMPELJ PROTI BOLEČINAM IN VNETJEM
- Najbolj znano in priljubljeno sredstvo za boj proti bolečinam
- Pomaga pri bolečinah kroničnega revmatizma
- Pomaga pri artritisu in išiasu
- Zmanjšuje otekline (ne nanašajte na odprte rane)
- Blaži bolečine v hrbtenici, sklepih in mišicah
- Učinkovito pomaga pri razjedah na koži
 
VEČ KOT LE PROTIBOLEČINSKI GEL

Gel s hudičevim krempljem deluje kot spazmolitik (proti krčem) in analgetik (proti bolečinam). Vsebuje izvleček koreninskih delov afriške rastline vražji krempelj (Harpagopyhtum Procumbens ali hudičev krempelj), pri kateri so številne znanstvene raziskave dokazale protivnetno delovanje pri revmatizmu in vnetju sklepov. Učinkovitost rastline se odlično izkaže tudi pri bolečinah v kolku, kolenih in križu in to posredno preko zmanjšanja samega vnetja, saj se z odstranitvijo vnetja odstrani tudi sama bolečina.

VSESTRANSKO PRIZNAN

Blagodejne učinke rastline so sprva odkrila nekatera afriška plemena, uporabljali so jo kot zdravilo zoper vročino in proti bolečinam pri revmi ter migreni. Njihove izkušnje poznamo v Evropi kakšnih 50 let, kjer mazila s hudičevim krempljem uporabljamo predvsem za lajšanje težav pri bolečinah v križu ter pri revmatičnih in artritičnih obolenjih, Gel se hitro vpije v kožo in je izredno prijetnega vonja.
 
»Hudičevemu kremplju pripisujejo vsebnosti harpagozida, ki pomirja vnetja sklepov in blaži bolečine.«
 
Hudičev krempelj gel - Uporaba:
Večkrat na dan nanesemo in rahlo vtremo na kožo ter pustimo, da se vpije v kožo. Postopek v času bolečin ponovimo 2x na dan, tudi 3–4 dni po izboljšanju stanja. Izogibajte se stiku z očmi in odprtimi ranami. Mazilo ni primerno za dojenčke in majhne otroke. Po uporabi si operite roke.

INFORMACIJE O IZDELKU:
Izdelek: Teufelskralle Gel, protibolečinski negovalni gel
Proizvajalec: Naturhof, Nemčija
Količina: 500ml
Rok trajanja: odtisnjen na embalaži
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro