Konjski gel z dodatkom čilija 500ml

11,95€

Šifra: VPHCR0104
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
Konjski čili gel je zeliščni protibolečinski gel, ki s kombinacijo dragocenih zeliščnih izvlečkov greje, krepi in poživlja. Ugodno in učinkovito deluje na bolečine v hrbtenici, sklepih in mišicah ter je izredno priporočljiv za nego utrujenih in obremenjenih nog in stopal.

Konjski gel s čilijem:

- Učinkuje in blaži vse vrste bolečin v hrbtenici, sklepih in mišicah
- Učinkuje po mehanskih poškodbah
- Spodbuja krvni obtok, vitalizira in osvežuje
- Lajša bolečine pri revmatičnih obolenjih
- Odličen za nego utrujenih ter obremenjenih nog in stopal
- Spodbuja tvorbo endorfinov, ki so učinkoviti v boju zoper bolečine
 
Ste se že kdaj vprašali zakaj ime konjski gel, konjska krema, konjska mast? To ni zato, ker vsebuje izvlečke konja, daleč od tega, je le mazilo, ki človeku v današnjem stresnem načinu življenja pomaga lažje prenašati in odpravljati bolečine tudi brez protibolečinskih tablet.
 
Konjski čili gel se od navadnega konjskega gela razlikuje po tem, da greje (navadni konjski gel hladi, dodatek čilija pa povzroči grelni učinek) in se uporablja pri težavah, ki so posledica revme, bolečin v kosteh, slabega krvnega obtoka, po mehaničnih poškodbah, pri zatečenih nogah in obremenjenih ter utrujenih mišicah. Konjski gel z dodatkom čilija s svojimi sestavinami greje, krepi in poživlja. V čiliju je namreč snov, ki se imenuje kapsaicin. Kapsaicin je uradno priznano sredstvo za hude bolečine. Med drugim v telesu spodbuja tvorbo endorfinov, ki so prav tako učinkoviti pri borbi zoper bolečine. Ugodno deluje na hrbtenico in noge. vitalizira in osvežuje.
 
Konjski čili gel učinkuje takoj, saj se nemudoma vpije v podkožje, doseže boleče tkivo, s svojim grelnim učinkom razširi krvne žile in pri tem izboljša cirkulacijo na prizadetem mestu, ter tako lajša bolečine. Konjski čili gel vsebuje tudi mentol, ki daje občutek svežine. Izredno kvalitetno zeliščno mazilo, ki Vam bo v veliko pomoč pri premagovanju dnevnih naporov.
 
Konjski čili gel - Uporaba:
Namažite na boleče predele, zjutraj in zvečer. Pustite delovati, ne vtirajte gela v kožo. Pri starejših in ljudeh, ki imajo težave z artritisom in vsakodnevnimi bolečinami je priporočljivo nanašanje gela tudi pred spanjem. Izogibajte se stiku z očmi in odprtimi ranami. Mazilo ni primerno za dojenčke in majhne otroke. Po uporabi si operite roke.
 
Dodatne informacije o izdelku:
Izdelek: Pferdebalsam Chilli Gel, protibolečinski gel z grelnim učinkom
Proizvajalec: Pullach Hof, Nemčija
Količina: 500ml
Rok trajanja: 12 mesecev po odprtju
 
Sestavine:
Aqua, Glycerin, Carbomer, Isopropyl Alcohol, Menthol, Eucalyptus Globulus Oil, Sodium Hydroxide, Capsicum Frutescens Extract, Benzyl Nicotinate, Gaultheria Procumbens Oil, Urea, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, 2-Bromo-2-Nitro-Propane-1,3-diol, Iodopropynyl Butylcarbamate, PPG-2 Methyl Ether, Phenoxyethanol, Methyl- Ethyl- Propyl- Butyl- and Isobutylparaben, Limonene, Colour C. I.: 14720, 16255
 
*Slike in besedila so informativne narave, več si preberite v splošnih pogojih.
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro