Koloidno srebro 500ml 20ppm + steklenička s pršilcem

29,95€
Brez DDV: 24,55€
Naročite 2 ali več in plačajte 29,45€ po kom

Šifra: KSRDR0501
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
 
 
* SMRKATE, KAŠLJATE, KIHATE ?
* VAS MUČI PREHLAD, GRIPA ?
* ALERGIJE ?
* BOLEČE GRLO ?
* TEŽAVE S SINUSI, UŠESI ?
* ŽELODČNE IN PREBAVNE TEŽAVE ?
* OSLABLJEN IMUNSKI SISTEM ?
* AKNE, EKCEMI, BRADAVICE ?
 
Za vsa vprašanja in informacije smo dosegljivi vsak delavnik od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro, ter v soboto med 8. in 13. uro na tel. 031/ 519 290.
 
 
KOLOIDNO SREBRO - NARAVNI ANTIBIOTIK

Uporaba koloidnega srebra v zdravstvene namene se je po Evropi začela že pred leti. Tudi v Sloveniji vedno več ljudi posega po učinkovitem sredstvu za zdravljenje mnogih bolezni. Koloidno srebro ne pušča stranskih učinkov, je naravni antibiotik in učinkovita alternativa vsem sintetičnim antibiotikom. Mnoge raziskave dokazujejo, da ima antibakterijski učinek in da deluje proti virusom in glivicam, mikoplazmi in nekaterim parazitom. Njegovo uspešno delovanje je opisano pri širokem spektru bolezni. Pomembno je, da je uporaben tudi za preventivo in podporo zdravljenju, saj nadomesti ali razbremenjuje imunski sistem organizma. - Dr. Anton Jeglič
 
"Dr.Juice & Co. koloidno srebro je redno testirano in preverjano na priznanem inštitutu ter ima TÜV SÜD certifikat, ki je sinonim za kakovost in kvaliteto."
 
 
KOLOIDNO SREBRO 500ml + steklenička s pršilcem

Koloidno srebro 500ml je raztopina koloidnega srebra v koncentraciji 20ppm (število delcev čistega srebra premera 0,0001 mikrona na milijon delcev večrat destilirane, deionizirane vode). Koloidno srebro je zelo učinkovita naravna alternativa sintetičnim antibiotikom. Za razliko od sintetičnih antibiotikov, koloidno srebro ne uničuje le bakterij, ampak tudi viruse, glivice in druge patogene organizme (parazite).Razvoj in kontrola kakovosti je zaupana Inštitutu Bay Zoltan. Izdelki imajo TÜV SÜD CERTIFIKAT in ustrezajo vsem kakovostnim zahtevam.
 
PREVERJENA KAKOVOST
- Kontrola kakovosti preverjena na Inštitutu za nanotehnologijo v Budimpešti
- Izdelek ima TÜV SÜD Certifikat
- Ustreza vsem kakovostnim zahtevam
 
NASVETI UPORABNIKOV KOLOIDNEGA SREBRA
 
Za preventivo: Dnevno po 1 čajno žličko, ob bolezni lahko odmerke povečate na 3 x po 3 čajne žličke na dan v trajanju 14 dni.
Za kurativo: Pri akutnih stanjih je priporočena uporaba 30ml trikrat dnevno. Pri kroničnih problemih je priporočen odmerek med 20 in 30ml trikrat dnevno najmanj en teden (do 1 l koloidnega srebra).
Prehlad, gripa, boleče grlo: Grgramo eno veliko žlico pripravka vsako uro, nato pogoltnemo. Uporabljamo, dokler se stanje ne izboljša.
Sinusi,  ušesa: Kapljice si dajemo vsakih 15 minut do izboljšanja, nato vsako uro do popolnega izboljšanja stanja.
Koža: Nanašamo ga direktno na odprte rane in poškodbe, da preprečimo površinske infekcije. Koloidno srebro ne povzroča pekočega občutka na ranah in opeklinah.
Akne: Obraz si temeljito umijte in štirikrat dnevno sperite obraz z majhno količino koloidnega srebra. V obdobju nastajanja aken se s tem prepreči izbruh aken in koža ostane stalno čista.
Ekcemi in izpuščaji: Koloidno srebro z vato rahlo vtrite v prizadeto površino. Ponovite lahko večkrat, da ostane površina vlažna. Obolelo površino lahko pokrijete tudi z gazo, namočeno v koloidno srebro in jo pustite na koži dlje.
Bradavice: Pokrijte bradavico z majhno gazo, nasičeno z nekaj kapljicami koloidnega srebra. Poskrbite, da je gaza stalno navlažena.
Ureznine in odrgnine: Nanesite koloidno srebro direktno na odprto poškodbo ob uporabi gaze ali obveze. Koloidno srebro se lahko uporabi samostojno ali skupaj z drugimi medicinskimi sredstvi.
Želodčne in črevesne težave: Zaužijte 3 x po eno čajno žličko koloidnega srebra, tako v primeru slabe prebave, parazitov, diareje ali drugih črevesnih težav. V primeru hušjih težav se lahko uporabi s čisto vodo razredčeno koloidno v večjih količinah (15 ml koloidnega srebra razredčino na 2 dl vode).
Dezinfekcija vode: Za dezinfekcijo vode se v liter vode vlije ena čajna žlička koloidnega srebra, dobro zmeša in počaka vsaj šest minut.
Uporaba za živali: V vodo za pitje damo eno žlico pripravka ob vsaki menjavi vode. Ob resni bolezni s kapalko doziramo po eno žličko 3 krat dnevno v gobček, dokler se stanje ne izboljša.
Rastline: S koloidno vodo popršite obolele dele rastlin ali zalijete korenine.
Konzerviranje hrane: Polovico čajne žličke koloidnega srebra na liter izdelka v doma konzervirani hrani prepreči rast bakterij, virusov in glivic.
 
Več o koloidnem srebru in njegovi uporabi si lahko preberete tukaj ...
 
Stranski oz. neželeni učinki:
Koloidno srebro velja za varno naravno obliko zdravstvene samopomoči. Če ga jemljemo po navodilih, ni znanih negativnih ali stranskih posledic. Edina negativna posledica pri čezmernem jemanju srebrnih pripravkov je nastanek argirije (delna oz. lokalna izguba pigmenta na koži in na nohtih). V literaturi navajajo, da bi do argirije lahko prišlo, če bi popili več kot 500 litrov koloidnega srebra. Doslej še ni znano o kakšni medsebojni reakciji med zdravili in koloidnim srebrom, tako da v takšnih primerih priporočamo posvet z Vašim zdravnikom ali farmacevtom.
OPOZORILO: Koloidno srebro ni primerno za nosečnice in ljudi, ki so alergični na srebro.

Shranjevanje koloidnega srebra:
Koloidno srebro shranjujemo nedosegljivo otrokom, na suhem in v temnem mestu ter stran od električnih naprav. Koloidno srebro je namreč elektrolitna raztopina in izgubi učinkovitost, če stoji npr. zraven radia, televizije, računalnika, gsm aparata ipd. Ne shranjujemo v zamrzovalniku ali hladilniku.

Dodatne informacije o izdelku:
Izdelek: Koloidno srebro
Proizvajalec: Dr.Juice & Co., Madžarska
Količina: 500ml
Koncentracija: 20ppm
Sestava: Voda pridobljeno s povratno osmozo, 99,9999% -no srebro
Rok trajanja: Na embalaži
Priložena 20ml steklenička s pršilcem.
 


Izdelki proizvajalca DrJuce Co. Kft. so z 19.oktobrom 2010 registrirani kot kozmetični izdelki (predhodno so bili nekateri izdelki registrirani kot prehransko dopolnilo) skladno z določili Uredbe ES št. 1170/2009.
 
*Slike in besedila so informativne narave, več si preberite v splošnih pogojih.
 
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro