Glukozamin krema 250ml

15,95€
Brez DDV: 13,07€
Naročite 2 ali več in plačajte 9,95€ po kom

Šifra: GLUPH2250
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
 
 
BOLEČE MIŠICE?
BOLEČINE V HRBTU?
OBREMENJENI IN BOLEČI SKLEPI?
ŠPORTNE POŠKODBE, OBREMENITVE SKLEPOV IN MIŠIC?
 
Glukozamin je glavna strukturna komponenta hrustanca in sklepne tekočine. Njegova vloga je, da preprečuje obrabo hrustanca in poveča gibljivost sklepov. Ne vsebuje parabenov.
 
 
Za vsa vprašanja in informacije smo dosegljivi vsak delavnik od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro, ter v soboto med 8. in 13. uro na tel. 031/ 519 290.

 
 
Glukozamin negovalna in protibolečinska krema je primerna za odpravljanje bolečin v hrbtu, bolečin v mišicah in je hkrati zelo koristna pri težavah s sklepi. Primerna je za vsakodnevno nego najbolj obremenjenih delov telesa. Glukozamin v kombinaciji z izrednimi sestavinami kreme prispeva k nastanku in regeneraciji hrustanca.

Glukozamin krema je intenzivno mazilo, ki:

-    Preprečuje in blaži bolečine v sklepih in mišicah.
-    Preprečuje obrabo hrustanca in pomaga pri težavah z obrabo hrustanca.
-    Pomaga pri športnih poškodbah ter fizičnih obremenitvah sklepov in mišic.
-    Prispeva k nastanku in regeneraciji hrustanca.


Stres, pomanjkanje gibanja, preobremenjenost sklepov in fizični napori lahko vodijo v obrabo hrustanca. Pri starejši populaciji se glukozamin v sklepih obrablja hitreje, zato je bistvena nega s sredstvi, ki vsebujejo glukozamin in sestavine, ki preprečijo ali zdravijo obrabo, kot je Glukozamin krema. Brez škodljivih parabenov.

Glukozamin krema s svojimi sestavinami obnovi hrustanec v sklepih in omogoča sklepom boljšo elastičnost in funkcionalnost. Z nanosom Glukozamin kreme enostavno in hitro odpravite bolečine ter jih s tem tudi preprečite, saj zadostna količina glukozamina omogoča normalno delovanje sklepov.

Uporaba:
Večkrat dnevno nanesite Glukozamin kremo na prizadeta območja in dobro masirajte. Uporabljajte po potrebi, nanašajte na očiščeno kožo, nežno vtrite in pustite, da se vpije. Pazite, da ne pride v stik z očmi ali sluznico. Hranite izven dosega otrok.

Dodatne informacije o izdelku:
Izdelek: Glucosamin Intensiv - Creme, namenska krema
Proizvajalec: Naturhof, Nemčija
Količina: 250ml
Rok trajanja: 10 mesecev po odprtju
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro