Gel s hudičevim krempljem 150ml

7,95€

Šifra: HUDPH0150
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
Hudičev ali vražji krempelj (imenovan tudi Repuš) je ekstremno in učinkovito sredstvo za preprečevanje in lajšanje revmatične simptomatike ter bolečin v mišicah, veznem tkivu, kosteh in sklepih. Gel s hudičevim krempljem se priporoča za lajšanje bolečin v sklepih, pomoč pri mišičnih obolenjih in okorelosti, blaži bolečine v hrbtnem delu, pri revmatizmu, za otekle in vnete sklepe ter za blažitev vnetih stanj.

Glavne značilnosti Gela s hudičevim krempljem:

- Najbolj znano in priljubljeno sredstvo za boj proti bolečinam
- Pomaga pri bolečinah kroničnega revmatizma
- Pomaga pri artritisu in išiasu
- Blaži bolečine v hrbtenici, sklepih in mišicah
- Učinkovito pomaga pri razjedah na koži
- Blaži otekline (ne nanašajte na odprte rane)
 
Blagodejne učinke Hudičevega kremplja so sprva odkrila nekatera Afriška plemena, ki so ga uporabljali kot zdravilo zoper vročino in proti bolečinam pri revmi ter migreni. Njihove izkušnje poznamo v Evropi kakih 50 let in ga uporabljamo predvsem za lajšanje težav pri bolečinah v križu, pri revmatičnih in artritičnih obolenjih, saj zmanjšuje vnetje in bolečine ter izboljša gibljivost sklepov. Hudičevemu kremplju pripisujejo vsebnosti harpagozida, ki pomirja vnetja sklepov in blaži bolečine.
 
Gel s hudičevim krempljem deluje kot spazmolitik (proti krčem) in analgetik (proti bolečinam). Vsebuje celoten izvleček koreninskih delov te afriške rastline (Harpagopyhtum Procumbens - vražji krempelj), pri kateri so številne znanstvene raziskave dokazale protivnetno delovanje pri revmatizmu in vnetju sklepov. Učinkovitost gela z vražjim kempljem se odlično izkaže tudi pri bolečinah v kolku, kolenu, križu in to posredno preko zmanjšanja samega vnetja, z odstranitvijo vnetja se odstrani tudi sama bolečina.

Hudičev krempelj gel - Uporaba:

Večkrat na dan nanesemo in rahlo vtremo na kožo ter pustimo, da koža vpije. Postopek v času bolečin ponovimo 2 x na dan, tudi 3–4 dni po izboljšanju stanja. Priporočamo ga za nego obremenjenih in utrujenih sklepov, mišic in hrbta. Izogibajte se stiku z očmi in odprtimi ranami. Mazilo ni primerno za dojenčke in majhne otroke. Po uporabi si operite roke.
 
Dodatne informacije o izdelku:
Izdelek: Teufelskralle Gel, protibolečinski gel
Proizvajalec: Pullach Hof, Nemčija
Količina: 150ml
Rok trajanja: 12 mesecev po odprtju
 
Sestavine:
Aqua, Isopropyl Alcohol,, Carbomer, Glycerin, Harpagohytum Procumbens root extract, Melaleuca Alternifolia Oil, 2-Bromo-2-nitropropane-1,3-diol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Limonene, Colour 14720, Sodium Hydroxide, Limonene
 
*Slike in besedila so informativne narave, več si preberite v splošnih pogojih.
 
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro