EreAktiv Forte Plus - Brezplačna + Diskretna dostava

34,95€
Naročite 2 ali več in plačajte 24,98€ po kom
Šifra: ERAKTIV
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
 
EDINSTVENO PREHRANSKO DOPOLNILO ZA EKSTREMNE POSTELJNE UŽITKE PO SUPER UGODNI CENI:
 
 
 
-          Želite več spolne moči in poželenja?
-          Želite trdnejše in trajnejše erekcije?
-          Želite intenzivnejše orgazme?
-          Želite podaljšati čas trajanja spolnega odnosa?
-          Želite več energije in zdravja ter boljše partnerske odnose?
 
Ste vedeli, da je glavni krivec za upad spolne moči moški hormon, ki vpliva na rast in razvoj ter spolne sposobnosti posameznika? Ker ta zaradi vplivov iz okolja in starosti vse bolj upada, je potrebno pravočasno ukrepati, zato je priporočeno preventivno uživanje lahko prebavljivih kapsul EreAktiv Forte Plus za moške v vseh starostnih obdobjih.
 
EreAktiv Forte Plus je edinstveno in edino prehransko dopolnilo na slovenskem trgu, ki zaradi uigrane kombinacije zdravilnih rastlin na varen in naraven način poveča in ohranja zdravo raven moškega hormona, okrepi libido in dvigne moško potenco.
 
VEČJI LIBIDO IN MOČNA POTENCA – za prebujeno spolno slo, trdnejše in trajnejše erekcije, močnejše poželenje in vzburjenost. Zaradi izboljšane prekrvavitve kri steče tja, kamor mora in vrača samozavest na vseh področjih življenja ter popestri partnerske odnose.
IZBOLJŠANO FIZIČNO ZDRAVJE – manj kot je moškega hormona, manj je energije. Z redno uporabo kapsul povečate raven energije, okrepite vitalnost in ohranite moškost.  
RAST MIŠIC – zaradi vsebnosti navadne zobačice in aminokisline arginin bo mišična rast hitrejša in bolj opazna, ugodno vpliva tudi na celoten metabolizem in pospeši izgorevanje maščob.
NARAVNA FORMULA – prehransko dopolnilo vsebuje le naravne sestavine iz zdravilnih rastlin, ki zaradi skrbno izbrane ter dobro premišljene kombinacije vedno in hitro učinkujejo.
PREVERJENA KAKOVOST – o njihovi učinkovitosti poročajo številni zadovoljni in zadovoljeni uporabniki širom po svetu, ki se z rednim uživanjem EreAktiv Forte Plus znova veselijo spolnosti.
 
MOČ IZ NARAVE, KI DOKAZANO UČINKUJE
 
Pravilno razmerje zdravilnih rastlin ustvarja idealno sinergijo, zaradi katere EreAktiv Forte Plus preverjeno deluje. Dokazano je bilo, da kapsule povzročajo trdnejše erekcije, povečajo spolno slo in okrepijo intenzivnost orgazmov. To omogočajo naravne sestavine, ki jih najdemo v zdravilnih rastlinah kot sta navadna zobačica in maca, za maksimalno izboljšanje učinka pa je dodana še aminokislina arginin.
 
Vsaka od sestavin je poznana kot naravni afrodiziak z učinkom modre tabletke, saj ugodno vplivajo na okrepitev spolne potence.
 
Navadna zobačica poveča in vzdržuje optimalno raven moškega hormona, ki je ključen za zdrav spolni apetit in nagon. Blagodejno vpliva tudi na zdravje srca, uravnava raven holesterola v krvi in deluje antioksidativno, kar pomeni, da zaščiti celice pred prostimi radikali ter ohranja vitalnost in mladostno moč.
Maca daje fizično moč in energijo. Številne raziskave potrjujejo občutno izboljšanje kakovosti spolnosti, saj med drugim izboljša kakovost semen in plodnosti ter okrepi potenco.
Aminokislina arginin je odlična za športnike, saj pospeši čas regeneracije in rast mišične mase. Idealno vpliva na hormonski sistem, ki igra pomembno vlogo pri zdravem spolnem življenju in tudi spodbuja proizvodnjo spermijev.
 
KAKO EREAKTIV FORTE PLUS DELUJE?
-          Okrepi spolno moč in poželenje
-          Podaljša vzburjenje in čas trajanja spolnega odnosa
-          Zagotovi močne erekcije in intenzivne orgazme
-          Omogoča več nadzora pri erekciji in ejakulaciji
-          Okrepi imunski sistem
-          Poskrbi za hitrejšo regeneracijo in mišično rast
-          Ugodno vpliva na zdravje in počutje
 
ZA KOGA?
-          Za vse, ki želite dodatne popestritve in več dogajanja med rjuhami
-          Za vse, ki želite povečano spolno slo in moč
-          Za vse, ki želite trdnejše in trajnejše erekcije
-          Za vse, ki želite več nadzora pri ejakulaciji
-          Za vse, ki želite več energije in zdravja
-          Za vse, ki želite izboljšati mišično rast in doseči boljše športne rezultate
 
UPORABA: Za boljše počutje ter večji spolni užitek priporočamo, da kapsule uživate redno, in sicer – eno (1) kapsulo zjutraj in eno (1) kapsulo zvečer ter dve (2) kapsuli pred spolnim odnosom, odvisno od telesne teže.  Priporočen dnevni odmerek: dve do štiri (2-4) kapsule, ki jih zaužijete z vodo.
 
OPOZORILO: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. EreAktiv Forte Plus ni nadomestilo za zdrav življenjski stil in uravnoteženo ter raznoliko prehrano. Dotično prehransko dopolnilo prav tako ni zdravilo in ne služi za postavljanje diagnoz, zdravljenje, terapij ali preprečitve katerekoli bolezni. Ni namenjeno za mlajše od 18 let. Prodajalec ne prevzema odgovornosti za škodljive posledice, ki nastanejo zaradi neupoštevanja navodil in neprimerne uporabe.
 
SHRANJEVANJE: Izdelek hranite na hladnem in suhem mestu, ne izpostavljajte ga sončni svetlobi in hranite izven dosega otrok. Če uživate katerakoli zdravila, bolehate za katero od bolezni, imate alergijo ali ste občutljivi na katero od sestavin se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.
 
INFORMACIJE O IZDELKU:
Izdelek: EreAktiv Forte Plus
Izdelano za: Cvet narave®
Poreklo: Slovaška
Količina: 60 tabletk
Neto teža: 40g
Rok trajanja: odtisnjen na embalaži
 
 
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro