ALLPRESAN diabetic PROTECT, kremna pena 125ml, proti glivicam

21,95€

Šifra: ALLKP0201
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
Primerna za zelo suho do luščečo se, poškodovano kožo stopal sladkornih bolnikov. Zelo dobra zaščita proti glivičnim okužbam kože.
 
Allpresan diabetic kremna pena PROTECT ščiti pred glivičnimi okužbami kože, saj okrepi kožno pregrado. Koža postane vnovič voljna in elastična. Zmanjšuje otiščance in preprečuje njihovo nastajanje

Kremna pena Diabetic PROTECT:

- Ščiti pred glivično okužbo, saj okrepi kožno pregrado.
- Koža postane voljna in elastična.
- Zmanjšuje otiščance in preprečuje njihovo nastajanje.
 
Koža sladkornih bolnikov se stara hitreje. Bolj je nagnjena k suhi in razpokani koži. Zaradi poškodovanih živcev sladkorni bolniki slabše čutijo in morajo še posebej veliko pozornosti posvetiti svojim nogam. K rednim pregledom (vsak dan zvečer) sodi tudi redna nega nog. Kremne pene Allpresan diabetic so bile razvite posebej za nego nog sladkornih bolnikov. Takoj se vpijejo v kožo, kožo optimalno vlažijo in negujejo, ohranjajo naravne funkcije kože, ji omogočajo ohlajanje, saj po nanosu kremne pene Allpresan na koži ne ostane masten film, ki bi kožo zatesnil. Ker se takoj vpijejo v kožo, si lahko takoj po nego obujete nogavice, celo kompresijske. Odlično je tudi, da lahko kremno peno Allpresan uporabljate tudi na predelih med prsti nog.
 
Uporaba: Zjutraj in zvečer nanesite majhno količino kremne pene Diabetic na vsako stopalo in nežno vtrite. Kremna pena se hitro vpije in ne pušča neprijetnega mastnega filma. Kremna pena je primerna tudi za uporabo med prsti na nogah. Takoj po nanosu lahko obujete nogavice. Kremna pena je brez barvil, dišav in konzervansov.
 
»Kremne pene so zaradi številnih prednosti sodobna alternativa običajnim kremam in mazilom. Uravnoteženo razmerje med vlago in lipidi poskrbi za optimalno nego kože, pri čemer ohranja vse naravne funkcije kože. Kremne pene Allpresan dihajo. Hitro in učinkovito rešijo težave s kožo. Koža jih izvrstno prenaša – tudi najbolj občutljiva. Takoj se vpijejo v kožo in ne puščajo neprijetnega mastnega filma.«
 
Učinkovine: urea 10 % • specialen negovalni kompleks
Preizkuša in priporoča DAAB (Deutscher Allergie- und Asthmabund).
Priporočajo evropski diabetologi.
 
Dodatne informacije o izdelku:
Izdelek: Schaum-Creme, specialna kremna pena primerna za diabetike
Proizvajalec: Allpresan, Nemčija
Količina: 125ml
Rok trajanja: na embalaži
 
*Slike in besedila so informativne narave, več si preberite v splošnih pogojih.

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro